Zin in iets lekkers?

Kom langs voor een heerlijk kopje koffie met wat lekkers of geniet van een lekkere lunch! In de zomermaanden kunt u terecht bij Gasterij De Dassenburcht voor een drankje, ijsje of klein hapje. Gasterij De Dassenburcht is daarnaast het gehele jaar geopend voor feesten & partijen.

 

CABOS-20230808-0005.jpg

Tijdens de zomermaanden

Gedurende de zomermaanden (juli-aug) is de Dassenburcht open voor een drankje, ijsje of een klein hapje. Terwijl u heerlijk geniet van wat lekkers op het terras, kunnen uw (klein-)kinderen in de speeltuin spelen of een duik nemen in het zwembad. Ook fietsers zijn van harte welkom! De gasterij bevindt zich op het middenterrein van ons recreatiepark en is gemakkelijk te bereiken.

 

Bekijk menukaart

Uddelermeer_gasterij_02.jpg

Feesten & partijen bij Gasterij De Dassenburcht

Gasterij De Dassenburcht is een gezellige, sfeervolle gelegenheid die u kunt huren voor al uw feesten en partijen. Wij kunnen alles verzorgen voor uw feest of partij, maar u kunt ook gewoon onze zaal huren en zelf alles verzorgen. Ieder feest wordt aan uw persoonlijke wensen aangepast. Bij de gasterij is een barbecue aanwezig, waar u dan ook gebruik van kunt maken tijdens uw feest.

 

Let op: de gasterij wordt niet verhuurd op zondagen. Bekijk alvast de verhuurvoorwaarden.

 

Vraag gerust vrijblijvend meer info!

 

Contact opnemen