Leuke uitjes voor jong en oud

In de omgeving van ons recreatiepark kun je een heleboel leuke attracties vinden. Variëren van attractieparken tot musea en Paleis Het Loo. Voor iedereen is er dus iets leuks te vinden.

Uddelermeer_dagje-uit.jpg

Met het gezin op stap

Bent u met uw gezin op vakantie? Dan is een bezoek aan de Julianatoren in Apeldoorn misschien leuk. Dit gezins-attractiepark staat vol met leuke attracties waar kinderen, maar ook zeker volwassen een hoop plezier aan kunnen beleven. Een ander leuk uitstapje is de Apenheul, ook in Apeldoorn. In deze dierentuin ziet u enkel apen. Sommige van de dieren lopen hier vrij rond, dus houdt uw tas goed dicht! Andere leuke gezinsuitstapjes in de omgeving zijn:

Uddelermeer_culturele-uitstapjes.jpg

Culturele uitstapjes

Natuurlijk is een bezoek aan een attractiepark of dierentuin erg leuk. Maar rondom ons park kunt u ook heel veel culturele uitstapjes ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld koninklijk museum Paleis 't Loo in Apeldoorn. Hier krijgt u een kijkje in 300 jaar koningshuisgeschiedenis. Of bezoek het Kröller-Müller Museum, midden op de Veluwe. Dit museum heeft één van de grootste verzamelingen van Vincent van Gogh. Daarnaast zijn er in de verschillende steden rondom ons vakantiepark nog veel meer leuke culturele attracties te vinden. Bezoek bijvoorbeeld: