Wie zijn wij?

Even voorstellen: Wij zijn Gerard en Nellie Bos, en samen met onze drie kinderen trotse eigenaar en beheerder van Recreatiepark Uddelermeer. U kunt bij ons of bij onze medewerkers altijd met uw vragen terecht. We zijn u graag van dienst!

 

De geschiedenis van ons park

Ons park was vroeger een camping. Vanaf 1998 is begonnen met het ontwikkelen van het huidige recreatiepark. In 2000 zijn wij begonnen als beheerders en inmiddels hebben wij het park in eigendom. In de afgelopen jaren hebben wij het park gemaakt tot wat het nu is.

 

We beschikken over een speeltuin met overdekte speelruimte, een dierenweide, een sfeervolle gasterij en twee verwarmde buitenbaden. In 2016 kwam daar een groot sportveld en een vijver bij.

 

Gelegen in het hart van de Veluwe, omringd door bos en heide, maakt ons park tot een unieke plek waar rust en ruimte de boventoon voeren. Een ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten, fiets- en wandeltochten. U kunt bij ons uw eigen tweede woning kopen, of een vakantie- of familiewoning boeken tot 17 personen.